Gewestelijke TennisVlaanderen-interclubcompetities in 2021

In 2021 zal onze club aan de volgende interclubcompetities van Tennis Vlaanderen deelnemen :

Heren 45/4 : kapitein Paul Liekens
Heren 7 : kapitein Wim Dupont

Wil je deel uitmaken van één van deze ploegen ? Vul dan onderstaand formulier in en de ploegkapitein contacteert je in de loop van de volgende maand. Het is finaal de ploegkapitein die verantwoordelijk is voor de selectie van de spelers.

De kalender van deze competitie zal gepubliceerd worden van zodra hij beschikbaar is op de site van Tennis Vlaanderen.

    Voor welke ploeg(en) wil je inschrijven? *
    Tennis Vlaanderen Heren 4 7 (12-25 punten per ploeg - minimum leeftijd 16 jaar)Tennis Vlaanderen Heren 45 5 (12-35 punten per ploeg - minimum leeftijd 45 jaar)Leuvense Interclub Dames 2Leuvense Interclub Dubbel Gemengd 1Leuvense Interclub 50+