Leuvense interclubcompetitie in 2021

Zie www.leuvense-interclub.be

In 2021 neemt TC Kasteel van Ham opnieuw deel aan de competitie van de Leuvense Interclub :

Dames 2 : kapitein Marleen Van Lathem
Dubbel Gemengd 1 : kapitein Niel Rummens
Heren 50+ : kapitein Ronny Verheyden

Wil je deel uitmaken van een van deze ploegen ? Vul dan onderstaand formulier in en de ploegkapitein contacteert je in de loop van de volgende maand. Het is finaal de ploegkapitein die verantwoordelijk is voor de selectie van de spelers.

We houden je op de hoogte van het wedstrijdschema.

    Voor welke ploeg(en) wil je inschrijven? *
    Tennis Vlaanderen Heren 4 7 (12-25 punten per ploeg - minimum leeftijd 16 jaar)Tennis Vlaanderen Heren 45 5 (12-35 punten per ploeg - minimum leeftijd 45 jaar)Leuvense Interclub Dames 2Leuvense Interclub Dubbel Gemengd 1Leuvense Interclub 50+