Virtuele Algemene Ledenvergadering vrijdag 8 januari 2021

AV TC Kasteel van Ham 08012021

Alle leden kunnen vanaf vrijdag 8 januari 2021 de presentatie van de Algemene Vergadering van TC Kasteel van Ham downloaden via bovenstaande link (beschikbaar tot zondag 17 januari). Het paswoord om het bestand te openen werd aan de leden meegedeeld via een nieuwsbrief.

2020 zit er helemaal op en veel tennisvreugde hebben we spijtig genoeg niet mogen beleven tijdens dit rotjaar. Ondertussen lonkt het seizoen 2021 al om de hoek. Daar de evolutie van het Coronavirus en de snelheid van inentingen nog grote onbekenden zijn hebben we geen idee hoe volgend seizoen er zal uitzien.  Het zal nog even afwachten worden vooraleer daar een definitief oordeel over komt maar heel wat signalen staan gunstig opdat we een positief (lees : normaal) tennisjaar mogen beleven.
Al bij al hebben we een financieel een relatief geslaagd seizoen achter de rug, ondanks alles. In de presentatie van de Algemene Ledenvergadering vinden jullie een samenvatting van de resultaten van 2019 en 2020 en het budget van 2021. Normaal gezien moet dit in een algemene vergadering aan alle leden gepresenteerd worden maar in de huidige crisistijd lijkt het ons niet opportuun om een groot aantal mensen samen te zetten in een lokaal. Elk lid mag (schriftelijk) vragen stellen en/of opmerkingen maken. Alle vragen zullen gepubliceerd en beantwoord worden via een nieuwsbrief en de website. Veiligheid en gezondheid gaan boven een fysieke algemene vergadering. Wij danken jullie voor jullie begrip.

Leden die zich geroepen voelen om in de toekomst deel uit te maken van de vernieuwde bestuursploeg mogen zich nog altijd via mail (tckasteelvanham@hotmail.com) melden.

Vermits elke Algemene Vergadering, al dan niet virtueel, een belangrijke mijlpaal is in de jaarlijkse verdere ontplooiing van onze club hoopt het bestuur van TC Kasteel van Ham op heel wat interesse van onze leden.