Clubkampioenschap : schrijf je nu in

Toen we een 6-tal weken geleden de idee opperden om een clubkampioenschap te organiseren met een afsluitend etentje leek ons dat een zeer mooi idee om een dof, mat, troosteloos seizoen toch met een blij gevoel af te sluiten, vooral omdat de coronacijfers in een dalende curve zaten begin augustus. Inmiddels zijn de besmettingen echter in een stroomversnelling terecht gekomen en is het gevoel van onveiligheid onder de leden toegenomen. Wij hebben ondertussen meer dan 30 inschrijvingen voor het etentje maar wij willen absoluut geen onnodige risico’s lopen voor de deelnemers. Daar op datum van 4 oktober de kans relatief klein dat we met zijn allen buiten kunnen zitten om te eten (wegens te koud en/of te nat waarschijnlijk) en ons clubhuis te klein is om 30 personen (of meer) veilig neer te poten met genoeg afstand van mekaar hebben wij besloten om dit etentje uit veiligheidsoverwegingen te schrappen. Voorzitter zijnde van een club met meer dan 200 leden zou ik het mezelf eeuwig beklagen als mensen ziek zouden worden na een bijeenkomst in ons clubhuis, laat staan de schuldige te zijn als een grote groep leden (en hun familie) in quarantaine zou moeten gaan na een schijnbaar onschuldig feestje.
Alhoewel de veiligheidsraad op het eerste gezicht een aantal versoepelingen aangekondigd heeft blijven zij hameren op de gouden regel van social distancing, iets waar wij het heel moeilijk mee zouden hebben in de beperkte ruimte van ons clubhuis. De raad heeft ook het bubbelprincipe overboord gegooid maar ze hebben een andere regel aangepast : “Iedereen mag zoveel mensen zien als hij wil, als ze afstand houden én met niet meer dan tien mensen tegelijk samenkomen“. Vooral dat laatste punt kunnen en mogen wij niet overtreden daar het wel degelijk om een privé-evenement gaat met teveel mensen. DUS, tot onze grote spijt, GEEN AFSLUITEND ETENTJE.

Maar wij zijn en blijven een tennisclub. En tennissen mag en moet nog volop. Daarom gaat het clubkampioenschap wel door. Alle ingeschreven leden zullen in de loop van volgende week het wedstrijdschema krijgen zodat we toch een aantal partijtjes kunnen spelen. Na de wedstrijd zal ook het clubhuis open zijn zodat alle deelnemers hun wedstrijd gezellig kunnen analyseren en bespreken tussen pot en pint (veilig buiten, met mondmasker, met de nodige afstand).

Je kan je nog (individueel) inschrijven tot maandag 28 september. Wij maken dubbelkoppels van zoveel mogelijk gelijke sterkte.

Dubbel Dames, Dubbel Heren en Dubbel Gemengd

Inschrijven voor maandag 28 september 2020

Ja, ik schrijf me in voor het clubkampioenschap !!!

    Voor welke reeks(en) wil je inschrijven? *
    Dubbel dames (max. 25 punten per speler)Dubbel heren (max. 25 punten per speler)Dubbel gemengd (max. 25 punten per speler)Open dubbel gemengd (max. 150 punten per speler)