Activiteiten 2022

 

OPENING TENNISSEIZOEN 2022
De opening van het tennisseizoen 2022 is voorzien op 26 maart.
VRIENDENDAG 17 APRIL 2021

Op zaterdag 17 april 2021 zetten we de deuren van TC Kasteel Van Ham letterlijk en figuurlijk open ! Het wordt een ontmoetingsdag voor jong en oud, voor leden en potentiële leden.

Jeugdvoormiddag

Onze vernieuwde tennisschool nodigt alle jonge tennissers en hun ouders uit om kennis te maken met het nieuwe trainersteam. Tussen 10 uur en 13 uur zijn onze jeugdspelers die ingeschreven zijn voor de lentelessen welkom voor een voormiddag vol tennisplezier!

De lesgevers stellen zichzelf voor en zorgen voor tal van leuke tennisactiviteiten. Onze bedoeling is duidelijk : de jeugdspelers staan die dag centraal!

Ook de clubkledij kan die dag gepast en, desgewenst, meteen besteld worden. We bieden nog steeds een trui en sportshirt aan met het logo van onze club waarop kinderen (en volwassenen) hun naam kunnen laten drukken. Ook de trainers zullen deze outfit trouwens dragen tijdens alle lessen.

We proberen alvast de zon te reserveren! Indien het toch regent, gaat de jeugdvoormiddag door in sporthal Hertblock in Steenokkerzeel.

Ledennamiddag

Al onze leden belonen we voor hun trouw met een ‘wildcard’ voor een gastspeler(s) !

Nodig dus je tennisvriend(en) uit om samen met jou, andere leden en nieuwkomers een balletje te slaan. Jullie vrienden zijn voor 1 dag onze GRATIS gasten. De tennisvelden zijn voor jullie beschikbaar van 14 uur tot 19 uur. Zorg wel voor aangepast schoeisel en probeer ons, om organisatorische redenen, ook vooraf je aanwezigheid (en aantal personen) te bevestigen via http://www.tckasteelvanham.be/inschrijving-ledennamiddag.

De bar zal doorlopend geopend zijn en iedereen is van harte welkom op deze opendeurdag in de club. Als speler, maar ook als supporter/toeschouwer.

CLUBKAMPIOENSCHAP

Ook dit jaar organiseren we een clubkampioenschap met een finaledag gekoppeld aan een etentje voor alle spelers, leden en sympathisanten. Meer details volgen in volgende nieuwsbrieven.